Autosi kesähuolto

Kun kesä lähestyy ja lämpötilat nousevat, on aika miettiä autosi kesähuoltoa.

Renkaiden vaihto

Yksi tärkeimmistä asioista on talvirenkaiden vaihto kesärenkaisiin. Vaikka talvirenkaat ovatkin hyvät liukkailla ja lumisilla keleillä, niiden käyttö kesällä kuluttaa niitä turhaan ja vaikuttaa negatiivisesti auton polttoaineenkulutukseen.

Autokorjaamomme tarjoaa nopeaa ja kätevää renkaanvaihtopalvelua sekä varmistaa, että autosi on varustettu oikeanlaisilla renkailla vuodenaikojen mukaan. Vaihtamalla renkaat ajoissa säästyt mahdollisilta vahingoilta ja varmistat turvallisuutesi liikenteessä.

Autosi huolto

Kesän alkaessa on tärkeää varmistaa, että autosi on huollettu ja kunnossa. Olipa kyseessä sitten öljynvaihto, jarrujen tarkistus tai muiden huolto- ja korjaustoimenpiteiden tarve, me olemme valmiita auttamaan sinua. Huolehdi autostasi turvallisesti ja ota yhteyttä autokorjaamomme ammattitaitoiseen henkilökuntaan.

Autosi ilmastointi

Kun tuot autosi huoltoon, voit varata ajan ilmastointilaitteesi toimivuuden tsekkaukseen. Ilmastointijärjestelmän huolto on tärkeää kesällä, kun lämpötilat nousevat korkealle ja sisäilman jäähtyminen on tarpeen. Ilmastointihuolto varmistaa, että ilmastointilaite toimii tehokkaasti, eikä pidä sisäilmaa kosteana tai tukkoisena.

Varaa aika autollesi nyt.

📧 autopiste@autopisteporvoo.fi

☎️ 0400 873 772

☎️ 0400 427 475

Huollamme autosi ammattitaidolla Porvoossa.

Tervetuloa!

Yhteystietomme>>

Autosi kesähuolto - Autopiste K&M Porvoo

Autosi kesähuolto – Autopiste K&M Porvoo

Kategoriat: Ajankohtaista